Baun holder fast: - Jeg stopper!

Tine Baun er i suveræn stil klar til semifinalen ved All England, men stopper karrieren i weekenden

- Hold da op, hvor det kører lige nu, lyder det fra Tine Baun. (Foto: Sportxpress)
- Hold da op, hvor det kører lige nu, lyder det fra Tine Baun. (Foto: Sportxpress)

Den danske badmintonstjerne Tine Baun har endnu ikke tabt et sæt på vej til semifinalen i årets All England - Bauns sidste turnering i karrieren.

Fredag aften vandt 33-årige Baun sin kvartfinale med 21-7, 21-13 over den useedede Lindaweni Fanetri fra Indonesien på kun 29 minutter, men det får ingen betydning for planen om at stoppe efter All England.

Læs også:

Se også: Realistisk med ny Tine Baun-triumf

- Mit stop er ikke til diskussion, siger hun til badminton.dk.

- Jeg er der, hvor jeg er. Jeg er færdig. Ikke helt, for hold da op, hvor det kører lige nu, så det kan da godt være, jeg kan overtales, siger Tine Baun med et stort grin.

- Jeg gik ind og var afslappet. Min taktik var i orden, og det at man får en god start, var med til at give en god følelse i kroppen. Og derfra kiggede jeg fremad og nød det, og så kom alt det gode spil til mig.

Læs også:

Se også: Tine Baun i All England-triumf

- Du må nok spørge om, hvor det gode spil kom fra. Til dels var det måske, fordi jeg var afslappet, til dels at hun ikke har stået i en kvartfinale til All England før.

- Jeg kunne mærke, at hun var en lille smule tynget fra start, og med den opbakning, jeg får i hallen, så kan jeg mærke, at jeg var oven på i forhold til hende, siger den syvendeseedede dansker.

Den tidligere verdensetter vandt All England i både 2008 og 2010.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere