Tine Baun i All England-triumf

Den snart pensionerede badmintonstjerne er klar til semifinalen i sin sidste turnering

Tine Baun slutter karrieren med et topresultat. (Foto: Eyevine/Xinhua)
Tine Baun slutter karrieren med et topresultat. (Foto: Eyevine/Xinhua)

Tine Baun spillede sig fredag aften i suveræn stil videre til semifinalen ved All England i Birmingham - danskerens sidste turnering, inden hun stopper karrieren.

Den 33-årige tidligere verdensetter, der er seedet som nummer syv i årets turnering, vandt uden det store besvær sin kvartfinale med 21-7, 21-13 over den useedede Lindaweni Fanetri fra Indonesien. Kun 29 minutter skulle Baun bruge på banen.

Baun, som tre år i træk spillede sig frem til All England-finalen og vandt turneringen i 2008 og 2010, var på intet tidspunkt bagud i første sæt. Faktisk var hun foran hele tiden.

Læs også:

Se også: Baun holder fast: - Jeg stopper!

I andet sæt bragte Lindaweni Fanetri sig foran 1-0 og var godt med, men Baun var i fuld kontrol og vandt sikkert sættet og kampen.

Modstanderen i semifinalen bliver enten den useedede japaner Eriko Hirose eller femteseedede Sung Ji Hyun fra Sydkorea. Baun har endnu ikke mødt en seedet spiller i årets All England.

Foruden Baun er Danmark fortsat repræsenteret i herresingle i Birmingham. Her skal Jan Ø. Jørgensen, der er useedet, senere fredag aften i kvartfinalen møde den femteseedede kineser Chen Jin.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere