Jan Ø. Jørgensen i kvartfinalen efter et halvt sæt

Jan Ø. Jørgensen sled kun i otte minutter, før han var kvartfinaleklar i All England. Modstander trak sig

Nem dag på kontoret for Jan Ø (Foto: AP)
Nem dag på kontoret for Jan Ø (Foto: AP)

På papiret lignede det en ordentlig mundfuld for Jan Ø. Jørgensen, da han torsdag gik på banen til kvartfinalen i All England, men Danmarks bedste badmintonspiller i herresingle fik en noget nemmere dag i Birmingham, end han og alle andre havde regnet med.

Efter blot otte minutter trak turneringens fjerdeseedede indoneser Sony Dwi Kuncoro sig fra opgøret med danskeren. Angiveligt på grund af problemer med ryggen.

Jan Ø. Jørgensen førte på det tidspunkt 11-7 i første sæt. Dermed er Jørgensen - på en lidt billig og ærgerlig baggrund - klar til kvartfinalen som den første danske spiller.

- Det er med lidt blandede følelser. Man vil gerne gøre sig fortjent til at komme i kvartfinalen, men omvendt så tager man alt det med, som man kan, for det kræver meget at komme langt i sådan en turnering her.

- Jeg nåede at få smidt de første nerver, men jeg må nok lige ned og spille lidt i hallen nu, siger Jan Ø. Jørgensen til badminton.dk.

Danmark har senere torsdag mulighed for at løse billet til yderligere to kvartfinaler.

Tine Baun, der spiller sin sidste turnering i karrieren, skal i aktion, det samme skal herredoublen Mathias Boe/Carsten Mogensen. I begge tilfælde venter der kinesisk modstand i torsdagens kampe.

Jan Ø. Jørgensen møder i fredagens kvartfinale kinesiske Chen Jin.

- Det er rigtig fedt. Vi har spillet nogle fede kampe, og jeg er rigtig glad for at stå i min første kvartfinale ved All England, siger Jan Ø. Jørgensen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen