Dansk double ærgrer sig over nederlag til OL-mestre

Mads Kolding og Kamilla Rytter Juhl er færdige i mixeddouble ved All England efter nederlag i første runde.

Det blev en kort fornøjelse på 29 minutter for badmintonparret Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl, som var de første danskere i aktion ved dette års All England.

Allerede i første runde blev det til et exit efter et klart nederlag på 11-21, 9-21 til den danske mixeddouble, som mødte de olympiske mestre fra Kina, Nan Zhang og Yunlei Zhao.

- Vi fik slet ikke spillet overhovedet. Jeg tror, der var tre-fire dueller, hvor vi spillede fint, men resten kom vi slet ikke ud af. Det er svært at se, at der var noget positivt i det, siger Mads Kolding til badminton.dk.

Kineserne vandt OL-guld i London sidste år og er seedede som nummer fem ved All England. Danskerne var useedede.

- Når man får 11 og ni, så er der ikke meget, der fungerer. Vi er oppe imod de olympiske mestre, og vi havde svært ved at komme ud af servesituationen.

- Vi sad på dem fra start, og når vi endelig kom ud af den, så var de gode til at få reddet i defensiven, forklarer Kamilla Rytter Juhl.

Også mixeddoublen Anders Kristiansen og Julie Houmann røg ud i første runde efter et knebent nederlag på 19-21, 23-25 til det kinesiske par Zihan Qiu og Yixin Bao. Kampen var meget tæt over samtlige 45 minutter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere