TV: Danske vindere ydmyger modstanderne

Mathias Boe og Carsten Mogensen dansede Gangnam Style, da de havde besejret deres koreanske modstandere og vundet China Open

De danske vindere af Super Series-turneringen China Open. (Foto: AP/Eugene Hoshiko)
De danske vindere af Super Series-turneringen China Open. (Foto: AP/Eugene Hoshiko)

Mathias Boe og Carsten Mogensen spillede tidligt søndag morgen en fremragende finale, da de vandt China Open i Shanghai efter 21-15, 21-14 i finalen over koreanske Ko Sung-hyun og Lee Yong-dae.

- De har vist et højt niveau. De har spillet sig til det, for de har mødt gode modstandere. De viste, at de var det stærkeste par i turneringen, siger landstræner Lars Uhre.

- Det lignede det spil, de har leveret hele ugen. De sad på dem både taktisk og tempomæssigt. Det blev måske lidt lettere end forventet.

- Mathias og Carsten spiller på et meget højt niveau. Koreanerne mangler lidt power fra bagbanen, og så kommer der ikke mange overraskelser. Det er primært i servesituationen, de overmatcher dem. Der får vi mange nemme point, siger landstræner Lars Uhre.

De to danske OL-sølvvindere spillede overlegent fra start til slut og ydmygede nærmest det koreanske par, som de tilmed 'ydmygede' en ekstra gang ved at danse koreansk sejrsdans efter kampen.

De to danskere gav nemlig en kort version af cowboydansen fra koreanske Psy's superhit 'Gangnam Style', der er gået verden rundt i år.

Se danskernes sejrsdans her.

1 af 2 Mathias Boe og Carsten Mogensen danser Gangnam Style. (Foto: AP/Eugene Hoshiko)
2 af 2 De danske vindere af Super Series-turneringen China Open. (Foto: AP/Eugene Hoshiko)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen