Stortalent drillede verdensstjernen

Tine Baun er som ventet i DM-finalen. Men 17-årig gjorde sit til, at All England-mesteren fik sved på panden

Der har været noget nær Camilla Martin-lignende tilstande over damesingle-rækken ved de danske mesterskaber i badminton i år.

Det vil med andre ord være en sensation af dimensioner, hvis ikke Tine Baun som topseedet og eneste verdensstjerne på tapetet går hele vejen og hjemtager DM-titlen.

Lørdag fik verdensranglistens nummer fem dog modstand i sin semifinale, som hun dog vandt 21-18, 21-10.

Den, modstanden, kom fra bare 17-årige Line Kjærsfeldt. Aarhus BK-spilleren bød sin modstander op til dans fra start med friskt og uimponeret spil og fulgte Baun til 14-14. Herefter tog topseedede Baun fire point i træk. Det knækkede dog ikke Kjærsfeldt, der kom stærkt igen til 17-18.

Hun måtte dog se sin modstander hjemtage sættet kort efter.

I begyndelsen af 2. sæt gik det også glimrende for teenageren, der fulgte med til 8-8. Men så stoppede festen og Tine Baun trådte for alvor i karakter med noget sikkert spil, hun indtil videre havde skjult godt. Baun gik til 14-8, 17-9 og udnyttede sin første matchbold foran 20-10.

Hvem modstanderen i finalen bliver er endnu uvist. I dagens anden semifinale møder sjetteseedede Anne Marie Pedersen, der overraskende sendte bundseedede Karina Jørgensen ud fredag, sin holdkammerat fra Solrød Strand, den useedede Sandra-Maria Jensen.

Du kan følge alle semifinalerne live på TV 2 Sport.

0 kommentarer
Vis kommentarer