Annonce:
Annonce:

Jan Ø. slog Gade i finaledrama

Peter Gade var frustreret og sur, da han tabte finalen i Copenhagen Masters til Jan Ø. Jørgensen

Jan Ø. Jørgensen kan for anden gang i karrieren kalde sig vinder af Copenhagen Masters. Først gang var i 2009. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Jan Ø. Jørgensen kan for anden gang i karrieren kalde sig vinder af Copenhagen Masters. Først gang var i 2009. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Annonce:
Følg Badminton

Tre forrygende dage i Copenhagen Masters fik en værdig finale, da Jan Ø. Jørgensen overraskende besejrede Peter Gade i herresinglefinalen torsdag aften.

Jørgensen vandt 14-21, 25-23, 22-20, og cifrene taler om en tæt og spændende affære, der først blev afgjort på Jørgensens tredje matchbold.

Gade havde chancen ved 20-19 i 2. sæt og havde vundet kampen, da en bold fra Jørgensen var for lang. Men liniedommeren dømte bolden inde til stor frustration for Gade. Især da storskærmen i Falconer Centret viste en langsom gengivelse, der gav Gade ret.

Endelig strøg Boe og Mogensen til tops

Annonce:

Kampen blev spillet i et højt tempo med mange lækre detaljer og adskillige fremragende dueller. Midt i 2. sæt lignede det en decideret øretæve til Jørgensen, da han efter at have tabt 1. sæt var nede 6-12. Men Gade mistede koncentrationen i nogle dueller, og den unge modstander begyndte at ramme linierne, og så nappede han ni point i træk og sikrede en spændende afgørelse i sættet.

Fischer og Christinna vandt Masters

3. sæt var i lange perioder i Jørgensens favør. Han førte en overgang 14-7, hvilket lignede en afgørelse, men en erfaren rotte som Peter Gade skal man aldrig afskrive. Og stille og roligt åd han sig ind på sin modstander. Han tog syv af otte point i træk og udlignede til 18-18. Det lignede igen en afgørelse, da Jørgensen herefter tiltvang sig to matchbolde, men de blev begge misbrugt, da han sendte bolden ud over baglinien.

Først på tredje matchbold ved 21-20 lykkedes det, da Gade smed bolden ud over linien.

Det er Jan Ø. Jørgensens anden Masters-titel. Peter Gade har vundet turneringen 10 gange.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: