Dansk double tabte japansk finale

Der var kun en dansk repræsentant i finalerne ved badmintonturneringen Japan Open, men det blev ikke til sejr

Det blev ikke til finalesejr for den danske double. (Foto: AP)
Det blev ikke til finalesejr for den danske double. (Foto: AP)

Mixeddoublen med Christinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen var den eneste danske finaledeltager ved badmintonturneringen Japan Open. Men den danske duo tabte finalen i tre sæt.

Selv om femteseedede Hung Ling Chen og Wen Hsing Cheng var seedet en plads lavere end danskerne, så trak taiwanerne alligevel fra i løbet af kampen, som blev vundet 21-19, 16-21 og 21-15.

Christinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen havde også været ude i en lang og hård semifinalekamp, da de besejrede et tysk par efter tre sæt på lidt over en times spil.

Super Serie-finalen i mixed double varede en time og fem minutter og var den eneste finale ved Japan Open, der ikke blev vundet af kinesere, som må siges at dominere sporten for tiden.

I herresinglefinalen vandt den fjerdeseedede kineser Chen Long overraskende over førsteseedede Lee Chong Wei fra Malaysia.

Peter Gade måtte lørdag se sig slået i semifinalen af Lee Ching Wei i japanske Tokyo, og Chen Long var overmanden i sidste uges semifinale ved China Masters.

Chen Long var meget tilfreds efter søndagens finalesejre over Lee Chong Wei, som lød på 21-16 og 21-14 og varede blot 43 minutter.

- Det var spændende. Jeg tænkte ikke over noget som helst under kampen. Jeg er yngre, og Lee Chong Wei er stærk. Jeg var bare heldig at vinde over ham, siger Chen Long.

Det var Chen Longs anden titel på to uger, efter han i sidste uge også vandt China Masters.