Slidt Gade: Der var udsolgt

Peter Gade gjorde alt, hvad han kunne i finalen ved Indonesia Open, men der var ikke kræfter nok til en sejr

Peter Gade tabte finalen i Indonesia Open til suveræne Lee Chong Wei. (Foto: AP)
Peter Gade tabte finalen i Indonesia Open til suveræne Lee Chong Wei. (Foto: AP)

Det blev til ensidig og stensikker sejr til Lee Chong Wei over Peter Gade i finalen af Super Serie-turneringen Indonesia Open.

Men den 34-årige dansker er tilfreds med sine præstationer i den velbesatte turnering.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at jeg ikke kunne stille mere op i dag mod Chong Wei. Men omvendt er det måske meget naturligt. Jeg har haft et sindssygt hårdt program.

- Jeg var i semifinalen i sidste uge, og før det deltog jeg i Sudirman Cup og en turnering i Indien. Så de sidste par måneder har budt på mange hårde turneringer. Og jeg er nået langt i stort set alle sammen, forklarer Peter Gade.

Grænsen var nået
I sidste uges turnering i Singapore nåede Peter Gade til semifinalen, og trætheden kunne mærkes i søndagens finale.

- Jeg tror, min grænse var nået. Jeg havde håbet, at jeg lige kunne hive det sidste frem. Men når han har alle ressourcer klar, så er der en grund til, at han er nummer et i verden.

- Jeg skal spille virkelig godt for at have en chance mod ham. Når han kører på det niveau, så er han næsten umulig at slå. Og jeg havde ikke mere tilbage. Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne, men der var udsolgt, erkender Peter Gade.

En lille smule skuffet
Verdensfemmeren føler trods nederlaget, at han kan tage meget positivt med hjem fra Asien.

- Det har været fantastisk, specielt taget i betragtning af det program, jeg har haft. Det har kolossal stor værdi for mig, at jeg har kunnet lave de resultater.

- Jeg vil altid gerne vinde, så lige nu er jeg en lille smule skuffet over, at jeg ikke kunne komme tættere på ham. Men når jeg sidder i flyveren på vej hjem, så er jeg sikker på, at jeg bliver glad for det, jeg har lavet, fastslår Peter Gade.

0 kommentarer
Vis kommentarer