Gade: En af mine bedste kampe nogensinde

Peter Gade mener, at sejren over Taufik Hidayat var en af de bedste kampe, han nogensinde har spillet

Peter Gade er tilfreds med sig selv efter fredagens sejr. (Foto: AP)
Peter Gade er tilfreds med sig selv efter fredagens sejr. (Foto: AP)

Peter Gade var meget stolt over sejren i kvartfinalen over Taufik Hidayat ved Indonesia Open. Det var en af Gades mest mindeværdige præstationer i karrieren, mener han.

- Det var en af mine bedste kampe nogensinde. Taufik lavede en masse fejl. Jeg er meget glad for, at jeg kunne slå ham på hans egen hjemmebane, siger Peter Gade.

Hjemmebanefavoritten Hidayat roste også sin danske rival, selv om verdenstreeren var ærgerlig over ikke at leve op til publikums forventninger efter et nederlag i to sæt.

- Jeg er meget skuffet. Men jeg må rose Peter for at spille meget stabilt i de seneste mange turneringer. Han præsterede rigtigt godt.

- Jeg forsøgte at komme ud af Peters offensive pres, men jeg må erkende, at jeg lavede for mange fejl. Jeg var lidt for ukoncentreret, siger 29-årige Hidayat, som tidligere har vundet Indonesia Open seks gange, hvilket er rekord.

34-årige Peter Gade, som i øjeblikket er verdens nummer fem, skal i lørdagens semifinale møde japaneren Sho Sasaki, som overraskende slog kineseren Chen Jin i tre sæt i sin kvartfinale.

0 kommentarer
Vis kommentarer