Tine Baun er færdig i Indonesien

Det blev en skidt dag for Tine Baun ved Super Serie-turneringen Indonesia Open. Tine Baun tabte i kvartfinale

Så gik den ikke længere for Tine Baun. Den bedste kvindelige danske singlespiller i badminton tabte i to meget tætte sæt i kvartfinalen ved Indonesia Open.

Indiske Saina Nehwal vandt 21-19 og 21-19 på 37 minutter, og det er en overraskelse, selv om inderen var seedet fire pladser højere end Tine Baun, som var seedet som nummer otte.

Tidligere i karrieren har Tine Baun mødt Saina Nehwal to gange, og begge gange er det endt med danske sejre. Men tredje gang blev lykkens gang for inderen, som dermed tog en fornem skalp og nu er i semifinalen.

Den danske damedouble Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er til gengæld videre til semifinalen, efter de slog indoneserne Meiliana Jauhari og Greysia Polii på tre kvarter med en sejr på 21-15 og 24-22.

Gade klar til semifinalen
Også mixed doublen med Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl er videre efter en kneben sejr på 21-13, 16-21 og 22-20 over de andenseedede thailændere Sudket Prapakamol og Saralee Thoungthongkam.

Omvendt skuffede den førsteseedede danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen, som tabte til indoneserne Markis Kido og Hendra Setiawan.

I single er kun Peter Gade videre til semifinalen. I kvartfinalen slog Gade sin rival, hjemmebanefavoritten Taufik Hidayat med 21-17, 21-15.

Danskeren havde kampen igennem kontrol over begivenhederne, og sejren var derfor helt fortjent. Det er anden uge i træk, at Peter Gade er i semifinalen i en Super Serie-turnering.

0 kommentarer
Vis kommentarer