Victor stolt over sejr over idol

17-årige Viktor Axelsen er meget stolt over at have besejret sit idol, Bao Chunlai fra Kina, i Singapore Open

Den 17-årige badmintonspiller Viktor Axelsen har svært ved at fatte, at han torsdag formåede at besejre sit idol, Bao Chunlai fra Kina, med cifrene 23-21, 21-15 i anden runde af Singapore Open.

- Jeg er helt vild glad for sejren. Jeg kan næsten ikke tro, at jeg har vundet. Bao har været mit idol, siden jeg var omkring 10 år, og jeg har set rigtig meget video med ham. Jeg er selvfølgelig mega glad for at kunne slå en stor spiller som ham, siger Viktor Axelsen.

Den danske ungdomsverdensmester var nede med tre sætbolde i første sæt, og i andet sæt blev han presset, da Bao Chunlai scorede tre point i træk fra 12-16 til 15-16.

Holdt hovedet koldt
Alligevel formåede Viktor Axelsen at lukke kampen mod kineseren, som tre gange har vundet medalje ved VM.

- Jeg formåede at holde hovedet koldt, selvom det blev tæt, og jeg kunne mærke, at han var lige i hælene på mig. Jeg er meget stolt over, at jeg formåede at holde det mentale fokus og vinde de rigtige bolde, siger Viktor Axelsen.

- Det er helt sikkert min største sejr. Det er den største spiller, jeg har slået indtil videre, siger danskeren.

Vil nyde sejren
Viktor Axelsen, som måtte gennem kvalifikationen for at komme ind i hovedturneringen ved Singapore Open, er i gang med sin første Super Serie-turnering på asiatisk grund.

Nu gælder det om at få bearbejdet kampen og så ellers være klar til fredagens kvartfinale, hvor enten Indonesiens topseedede Taufik Hidayat eller kineseren Wang Zhengming venter.

- Jeg skal nyde min sejr lidt endnu, men så skal jeg have fokus på i morgen. Jeg tager tingene, som de kommer, og jeg er sikker på, at når jeg går på banen i morgen, så er jeg 110 procent fokuseret på det, siger Viktor Axelsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer