Dansk komet sensationelt i finalen

Jan Ø. Jørgensen er klar til finalen i China Open. I en dramatisk semifinale slog han lørdag verdensranglistens nummer fem Chen Jin

Jan Ø. Jørgensen er i finalen i Shanghai. (Foto: Lars Skaaning)
Jan Ø. Jørgensen er i finalen i Shanghai. (Foto: Lars Skaaning)

Det danske badmintontalent Jan Ø. Jørgensen er for første gang i sin karriere klar til finalen i en Super Serie-turnering. Lørdag faldt endnu en af de store i mødet med danskeren ved China Open.

Denne gang var det verdensranglistens nummer fem, kinesiske Chen Jin, der blev nedlagt. Tidligere i turneringen har Jan Ø. Jørgensen også besejret verdensetteren Lee Chong Wei.

Cifrene i lørdagens semifinale blev 11-21, 21-18, 22-20.

- Det er sindssygt fedt. Helt fantastisk. Det var ikke noget, jeg havde regnet med, da jeg satte mig i flyveren, siger Jan Ø. Jørgensen i en pressemeddelelse.

I finalen venter endnu en gigant, når han står over for den største af alle spillere i skikkelse af kinesiske Lin Dan, der lørdag slog sydkoreaneren Park med sikre 21-10, 21-11.

- Jeg har aldrig spillet mod ham før. Jeg skal bare ind med samme energi som i dag og give mit allerbedste og se, om jeg kan drille ham lidt, siger Jan Ø. Jørgensen om udsigten til Lin Dan.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere