Sikker start for Boe og Mogensen

Mathias Boe og Carsten Mogensen er klar til 2. runde i Shanghai efter sikker sejr over russisk par. Succes for Hans-Kristian Vittinghus og Tine Baun i single

Mathias Boe og Carsten Mogensen kom planmæssigt fra start i Kina onsdag. (Foto: AP)
Mathias Boe og Carsten Mogensen kom planmæssigt fra start i Kina onsdag. (Foto: AP)

Verdensranglistens nummer ét kom sikkert fra land ved årets næstsidste Super Serie-turnering, China Open.

Onsdag morgen dansk tid besejrede Mathias Boe og Carsten Mogensen et russisk par med 21-11, 21-16 og spiller sig planmæssigt i 2. runde.

Det danske par, der er topseedet i herredouble, stormede afsted i 1. sæt, hvor russerne Ivanov og Sozonov ikke fik et ben til jorden. 4-0 blev til 7-1 og 14-3, inden sættet blev sikret på den første sætbold.

Der var mere spil om det efter sideskiftet. Gennem stort set hele sættet var ingen af parrene foran med mere end ét point, indtil danskerne uimodståeligt gik direkte fra 16-16 til sejr på 21-16.

Nu venter verdensranglistens nummer 45, Kona og Vishnu fra Indien.

I herredouble blev det som ventet til nederlag til Christian Skovgaard og Mads Pieler Kolding, der tabte i to sæt til sydkoreanske Lee Yong Dae/Ko Sung Hyun med 21-15, 21-8.

Hans-Kristian Vittinghus er videre til 2. runde i herresingle efter sejr i tre sæt over Jen Hao Hsu fra Taiwan. Vittinghus var nådeslås i 1. sæt, som han vandt 21-4.

Han havde til gengæld store problemer med at hænge på i 2. sæt, mens 3. sæt ved 18-17 til danskeren lignede et sæt, der kunne gå begge veje. Heldigvis fandt det ud til dansk fordel, og Vittinghus nappede de sidste tre point i træk.

Herresinglerækken har desuden deltagelse af Jan Ø. Jørgensen, der møder Gao Huan fra Kina senere på dagen.

Russisk modstand var der også til Tine Baun, der er seedet seks i damesingle. Anastasia Prokopenko, der drillede den dobbelte All England-mester under OL, måtte dog se sig besejret i to sæt 21-8, 21-19.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen