Delfs junior tabte ungarsk finale

Den tidligere badminton-stjerne Flemming Delfs' søn giver nu sine ambitioner på banen et seriøst forsøg

Martin Delfs fik da 400 dollar for at nå finalen i Ungarn, så det er da et tilskud til rejsen. (Foto: Lars Skaaning)
Martin Delfs fik da 400 dollar for at nå finalen i Ungarn, så det er da et tilskud til rejsen. (Foto: Lars Skaaning)

Han dukkede op næsten som en trold af en boldkasse ved Denmark Open i Odense, og Martin Delfs fortsætter succes’en - senest i Ungarn, hvor danskeren nåede finalen, men tabte 20-22, 21-12, 12-21 til den tredjeseedede Anand Pawar.

- Superærgerligt lige nu, fordi jeg havde en sætbold ved 20-19 i første sæt og faktisk havde snydt ham med et lob, der så desværre sejlede lige ud over baglinien, fortæller Martin Delfs.

I den forholdsvis høje alder af 29 har Gentofte-spilleren valgt at give single-drømmene et ordentligt smash, og det har været en flot uge for danskeren ved EBU-turneringen, hvor han igen slog sig ind via kvalifikationen.

- Jeg glæder mig til at se ranglisten i denne uge, for nu må jeg snart være i top 100, og om 14 dage slipper jeg i hvert fald for kval-kampe ved en lidt stærkere besat turnering i Oslo, fortæller manden, der tjente 400 dollar på finalepladsen.

- Så er flybilletten da hjemme. Ophold og det øvrige må vist betragtes som en investering indtil videre, siger Martin Delfs.