Jan Ø. er klar til malaysisk humørspiller

Den nykårede vinder af French Open har en svær modstander i Daren Liew i første runde ved China Open

Jan Ø. Jørgensen tager hul på China Open i Shanghai som nyslået mester i Paris. (Foto: AP)
Jan Ø. Jørgensen tager hul på China Open i Shanghai som nyslået mester i Paris. (Foto: AP)

For lidt over to uger siden stod Jan Ø. Jørgensen øverst på podiet og fejrede sejren ved Super Series-turneringen French Open i Paris.

Onsdag morgen dansk tid er det igen alvor for den danske badmintonspiller, der stiller op ved den stærkt besatte China Open i Shanghai.

I første runde venter malaysieren Daren Liew, der fører 2-1 over Jan Ø. Jørgensen i indbyrdes opgør.

- Den er rimelig hård. Daren er lidt en humørspiller. Han spillede vildt godt i Paris sidste år og vandt, siger danskeren.

Daren Liew vandt sidste år French Open, blandt andet efter en sejr i semifinalen over Jan Ø. Jørgensen.

I de to seneste Super Series-turneringer, Denmark Open og French Open, er malaysieren røget ud i første runde, og den seneste måned er han faldet 13 pladser på verdensranglisten ned til en placering som nummer 29.

- Den er svær, og han har brug for oprejsning. Han har ikke spillet så godt på det seneste, og jeg ved, at han ser det her som en god mulighed. Det er op til mig at vise, at jeg er stærkere i øjeblikket.

Bliver bedre og bedre
- Men der er mange svære kampe. Jeg er ret ydmyg omkring det. Jeg prøver at få det samme frem som i Paris, og så må vi se, om det kan lykkes, siger Jan Ø. Jørgensen.

Han koncentrerer sig i det hele taget om at holde fast i den positive udvikling, han har haft det seneste stykke tid.

- Jeg kan da mærke, at jeg bliver bedre og bedre. Jeg kan mærke, at de ting jeg laver, er rigtige, og at jeg udvikler mig. Det er nok for mig, så kommer resultaterne også.

- Jeg prøver bare at holde fast i de ting, jeg gør, og jeg er sikker på, at ranglisteplaceringer og turneringssejre nok skal komme, hvis jeg bliver ved med at arbejde hårdt, siger Jan Ø. Jørgensen.

Den 25-årige dansker er seedet syv ved China Open, hvor han står til en kvartfinale mod andenseedede Chen Long fra Kina.

Jan Ø. Jørgensens kamp mod Daren Liew begynder onsdag klokken cirka 7.30 dansk tid.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere