Jan Ø. i overraskende nedtur

Malaysiske Darren Liew var en for stor mundfuld for Danmarks bedste herresingle i China Open. Også exit for Viktor Axelsen

Jan Ø. Jørgensen er færdig i China Open. (Foto: AP)
Jan Ø. Jørgensen er færdig i China Open. (Foto: AP)

En sejr i den seneste Super Serie-turnering, French Open, og en aktuel seedning som nummer syv har gjort, at forventningerne til Jan Ø. Jørgensen i denne uges China Open har været store.

De holdt lige præcis til onsdag morgen dansk tid.

Så crashede Danmarks bedste herresingle ud i 2. runde af Super Serie-turneringen til malaysiske Darren Liew med 21-17, 21-12. Noget af en nedtur for verdensranglistens nummer seks.

Tredje nederlag i fire forsøg mod Malaysias tredjebedste single, der frister en tilværelse som nummer 29 i verden.

Jørgensen fik en forfærdelig start på kampen og var hurtigt bagud 0-6. Han fik dog udlignet til 6-6, inden Liew igen trak fra med fire point i træk. Jørgensen var tæt på at nå op med 14-15, inden malayen igen trak fra. Han misbrugte to sætbolde, inden sejren kom i hus.

Jan Ø. var igen på hælene fra begyndelsen af 2. sæt, hvor Liew gik fra 2-1 til 6-1 og 6-2 til 11-2, og så var den kamp reelt lukket. Afstanden var hele tiden 7-9 point, inden Liew udnyttede sin første matchbold og spillede sig til 3. runde.

Nederlaget fulgte i hælene på Viktor Axelsens exit tidligere på morgenen. Det danske stortalent tabte mere forventeligt i tre sæt til femteseedede Tommy Sugiarto fra Indonesien med 21-19, 19-21, 21-10.

Tredje danske aktør i ilden fra morgenstunden, damedoublen Marie Røpke/Line Damkjær Kruse, måtte også forlade turneringen efter nederlag i to sæt til et thailandsk par.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere