Jan Ø. går videre efter tæt kamp i Hong Kong

Sjetteseedede Jan Ø. Jørgensen måtte kæmpe hårdt for at komme videre til anden runde i Hong Kong Open

I sidste uge røg Danmarks bedste mandlige badmintonspiller Jan Ø. Jørgensen ud i første runde af China Open. Onsdag var den sjetteseedede dansker meget tæt på at lide samme skæbne i Hong Kong Open.

Jan Ø. Jørgensen vandt i tre sæt over verdensranglistens nummer 48 Chan Yan Kit, som var på hjemmebane i Hong Kong Coliseum, men som kun var med i hovedturneringen via kvalifikationsturneringen tidligere på ugen.

Jan Ø. Jørgensen vandt 21-9, 20-22 og 21-18. Danskeren var altså tæt på at snuppe sejren allerede i andet sæt, hvor han havde matchbold foran 20-19, men tabte med 20-22.

Det med mistede matchbolde blev et større problem i tredje sæt. Her førte danskeren med 20-11, men Chan Yan Kit overlevede syv af danskerens matchbolde, så først på ottende matchbold fik Jan Ø. Jørgensen lukket kampen.

Overraskende var det til gengæld af mixed doublen med Anders Kristiansen og Julie Houmann er videre til anden runde efter sejr over de sjetteseedede Sudket Prapakamol og Saralee Thoungthongkam fra Thailand i to sæt.

Danskerne vandt med 21-16 og 21-15.

Flere danskere er i kamp senere onsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere