Ny dansk triumf i sæsonfinalen

Joachim Fischer og Christinna Pedersen hentede den fjerde danske sejr af fire mulige i Kuala Lumpur

Arkivfoto: AP/Vincent Thian
Arkivfoto: AP/Vincent Thian

Mixeddoublen Joachim Fischer og Christinna Pedersen fik en forrygende begyndelse på Super Series-finalerne, der bliver afviklet i Kuala Lumpur.

Den danske badmintonduo vandt onsdag 21-11, 22-20 over de kinesiske OL- og VM-sølvvindere, Xu Chen og Ma Jin. Dermed vandt danskerne den første af mindst tre kampe ved turneringen, hvor de otte bedste par fra årets Super Series-turneringer er blevet delt op i to grupper.

Se også: Danske doubler åbner sæsonfinale perfekt

Joachim Fischer og Christinna Pedersen var bagud 3-5 i indbyrdes opgør mod Xu Chen og Ma Jin før onsdagens kamp, og kineserne havde sejret i de tre seneste kampe. Det var dog ikke til at se i første sæt. Fra stillingen 5-5 scorede danskerne syv point på stribe, og de snuppede sættet på sikker vis.

Andet sæt blev meget mere spændende, og mod slutningen så det ud til, at kampen skulle ud i tre sæt. Bagud 17-20 lykkedes det imidlertid for danskerne at afværge tre kinesiske sætbolde, hvorefter de sikrede sejren på den første matchbold.

Se også: Jan Ø. Jørgensen åbner sæsonfinale med sejr

De øvrige tre kampe med dansk deltagelse tidligere onsdag endte alle med sejr. I herresingle vandt Jan Ø. Jørgensen, mens Mathias Boe og Carsten Mogensen sejrede i herredouble. Christinna Pedersen fik også en sejr i damedouble, da hun vandt sammen med makkeren Kamilla Rytter Juhl.

Alle danskere skal i aktion igen torsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer