Indonesere sender dansk herredouble ud af sæsonfinale

Indonesisk par sendte den danske herredouble Carsten Mogensen og Mathias Boe ud af sæsonfinalen i badminton.

Den danske herredouble Mathias Boe og Carsten Mogensen er ude af sæsonfinalerne i badminton i Malaysia (Foto: AP)
Den danske herredouble Mathias Boe og Carsten Mogensen er ude af sæsonfinalerne i badminton i Malaysia (Foto: AP)

Det blev ikke til en finaleplads for den danske herredouble Mathias Boe og Carsten Mogensen, som lørdag tabte semifinalen ved sæsonfinalerne i badminton i Malaysia. Danskerne er dermed færdige i turneringen.

Indoneserne Mohammad Ahsan og Hendra Setiawan vandt 21-18, 21-18 og er dermed klar til søndagens finale efter en kamp, der varede i 36 minutter og var ret så ensidig.

I første sæt kom indoneserne bedst fra start, men danskerne fik vendt 3-7 til 10-10 og 11-11. Derfra trak indoneserne igen fra og tilspillede sig tre sætbolde.

Danskerne overlevede den første sætbold, men det var en stakket frist, for indoneserne var både bedst og mest ovenpå i det første sæt.

Meget bedre blev det ikke i andet sæt for danskerne, som lavede alt for mange fejl. Blandt andet smashede Mathias Boe ofte for skævt og ud af banen ved et par oplagte muligheder for at tage point.

Derfor kunne Mohammad Ahsan og Hendra Setiawan lidt for nemt tage teten og holde danskerne tre-fire point bagefter i det meste af tiden.

Det var tredje gang ud af tre mulige, at danskerne tabte til den indonesiske duo. Alle tre gange har danskerne ikke formået at vinde et eneste sæt.

Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte også til indoneserne ved verdensmesterskabet tidligere i år samt en enkelt gang i 2012.

0 kommentarer
Vis kommentarer