Fire på stribe til danske favoritter

Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen vandt danskerfinalen i mixeddouble ved Copenhagen Masters

Joachim Fischer Nielsen/Christinna Pedersen vandt i København for fjerde år i træk. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Joachim Fischer Nielsen/Christinna Pedersen vandt i København for fjerde år i træk. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen levede op til favoritværdigheden ved Copenhagen Masters, da parret i en tæt kamp besejrede Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl i mixeddoublefinalen.

Med sætcifrene 21-18, 19-21, 21-18 sikrede de danske verdenstreere sig deres fjerde turneringssejr i træk ved Copenhagen Masters.

I indledningen af kampen var det ellers ikke til at se hvem af parrene, der til dagligt spiller helt i verdenstoppen. Midtvejs i første sæt var stillingen helt lige, og spillemæssigt skiftedes begge par til at være i offensiven.

Mod slutningen af første sæt trak Fischer og Pedersen fra og vandt sættet 21-18 efter en servefejl fra Mads Pieler Kolding.

I andet sæt fortsatte den ligeværdige forestilling, men midtvejs var netrullerne på Fischer og Pedersens side, og det udnyttede parret til at opbygge et forspring.

Der skulle dog mere til at stoppe Kolding og Rytter Juhl, der fandt storspillet frem sidst i andet sæt, som det undertippede par vandt med 21-19.

Se også: TV: Komfortabel finalesejr til Viktor AxelsenSe også: TV: Boe og Mogensen suveræn i danskerfinale

I tredje og afgørende sæt løftede Fischer og Pedersen spillet, og midtvejs i sættet førte parret med 11-8.

Forspringet blev aldrig hentet, og på kampens sidste bold smashede Joachim Fischer Nielsen sejren hjem 21-18.

- Vi har i perioder styr på det. Vi vinder første sæt og fører 19-15 i andet. På det tidspunkt følte jeg, at vi havde vundet, men det havde vi så ikke.

- Mellem anden og tredje sæt snakker vi bare om at fortsætte med de ting, der er lykkedes, og vi skal holde fokus igen. Så jeg er glad for, at vi kommer tilbage og vinder, siger Joachim Fischer Nielsen.

Flere gange i løbet af kampen kom der sjove og skæve kommentarer fra publikum, men Joachim Fischer Nielsen var stadig begejstret for stemningen i Falconer Salen.

- Det var en spændende kulisse, der var gode til at råbe hver gang, nogen skulle serve, men det var en sjov oplevelse, siger han.

Tidligere lørdag tabte Mads Pieler Kolding også finalen i herredouble sammen med makkeren Mads Conrad-Petersen.

0 kommentarer
Vis kommentarer