Stærke Jan Ø. smadrer japaner

Jan Ø. Jørgensen er klar til semifinalen ved Super Serie-turneringen India Open efter en klar sejr

Jan Ø. Jørgensen gav ikke Takuma Ueda en chance i New Delhi fredag. (Foto: AP)
Jan Ø. Jørgensen gav ikke Takuma Ueda en chance i New Delhi fredag. (Foto: AP)

Jan Ø. Jørgensen er som den første danske herresingle klar til lørdagens semifinaler ved Super Serie-turneringen India Open.

Uden at ryste på hånden bankede han japanske Takuma Ueda 21-11, 21-13 på en halv time.

Dermed lever danskeren op til sin seedning som nummer fire i turneringen efter Lee Chong Wei, Chen Long og Kenichi Tago.

Ueda, der er nummer 20 i verden, fulgte med til 7-7 i 1. sæt, men så gik det stærkt, og Jørgensen strøg på hele 17-8, hvorefter det sæt var afgjort.

Kort efter udnyttede han første sætbold og vandt 21-11.

Ueda var også godt med efter sideskiftet og førte sågar 9-5, inden Jan Ø. fik greb om sit spil og nappede hele 12 bolde i træk. Det knækkede japaneren, der aldrig var i nærheden af sejr.

Succes for Fischer og Pedersen
Det er fjerde gang af fire mulige i løbet af de sidste seks år, at Jan Ø. Jørgensen får ram på Ueda. Og han møder nu vinderen af opgøret Hans-Kristian Vittinghus-Chen Long, Kina.

Også Viktor Axelsen skal fredag spille kvartfinale mod kineseren Du Pengyu.

I mixeddouble er den tredjeseedede danske duo Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen også klar til semifinalen efter sejren på 21-17, 21-5 over Sudket Prapakamol og Saralee Thoungthongkam fra Thailand.

I samme række er Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl ude efter et nederlag i to sæt til det andetseedede par fra Indonesien, Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir. Nederlaget lød på 15-21, 9-21.

0 kommentarer
Vis kommentarer