TV: Mixeddouble vinder også badmintonfinale i Indien

Christinna Pedersen og Joachim Fischer vandt Super Series-turneringen India Open i tre tætte sæt

Cristinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen (Foto: AP)
Cristinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen (Foto: AP)

Christinna Pedersen og Joachim Fischer sørgede søndag for endnu en dansk sejr ved Super Series-turneringen India Open i New Delhi.

De to danskere vandt finalen i mixeddouble i tre sæt - 21-16, 18-21 og 21-18 over Sung Hyun Ko og Ha Na Kim fra Sydkorea. Endda til de indiske tilskueres store jubel.

Inderne holdt konsekvent med de danske spillere på finaledagen, og hjalp med til, at de danske badmintonspillere vandt to doublefinaler i Indien.

Se også: TV: Danske stjerner bryder forbandelse

Koreanerne bad om at få det danske vinderpoint set efter, men den var god nok. Christinna Pedersen og Joachim Fischer vandt deres Super Series-turnering nummer 10.

De to danskere spillede overbevisende i første sæt, hvor de fra 7-7 styrede direkte mod sejr.

Andet sæt blev noget mere tæt. Føringen skiftede konstant til 10-10, hvor danskerne mistede grebet og først kom tilbage ved 18-18. Her kiksede Christinna Pedersen en serv og så var vejen banet for koreanerne.

Se Boe og Mogensen vinde India Open i herredouble:

Her vinder Boe og Mogensen India Open

Se også: Jan Ø. tæt på at nappe verdensstjerne

Også tredje sæt blev en tæt krig, hvor føringen skiftede hele tiden. Pedersen og Fischer kom foran 14-12, men pludselig var det 14-14, og så var der nerver på igen.

Det blev også 15-15. Danskerne kom bagud med 15-17 og fik igen udlignet til 17-17. Så var det danskerne, som kom foran med to, 19-17, inden det blev til to danske matchbolde ved 20-18. Her var den første tilstrækkeligt til at slå sejren fast.

0 kommentarer
Vis kommentarer