TV: Kinesere stopper Rytter Juhl og Pedersen i Singapore

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabte finalen ved badmintonturneringen Singapore Open

Kræfterne rakte ikke helt for danske Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, da de søndag spillede finale i damedouble ved Singapore Open i badminton.

Parret havde ellers modstanderne Bao Yixin og Tang Jinhua fra Kina på kornet, men måtte i sidste ende bøje sig og indkassere et nederlag på 21-14, 19-21, 15-21.

Danskerne lagde forrygende ud og sad fuldstændigt på første sæt, som blev vundet 21-14. Det var i øvrigt første gang, at det lykkedes at tage sæt fra det kinesiske par.

Sådan fanger man en kineser!

Bao Yixin og Tang Jinhua var dog ikke mere rystede, end at de tog teten i andet sæt og hurtigt bragte sig foran 12-6.

Et godt dansk comeback sørgede dog for spænding mod slutningen af sættet, og ved stillingen 19-20 havde Rytter Jul og Pedersen chancen for at tvinge sættet ud i ekstrabolde.

Men kineserne tog det afgørende point, og så måtte der et tredje sæt til.

Kamilla Rytter Juhl med klasse defensiv

Her havde Bao Yixin og Tang Jinhua måske fordel af, at deres landsmænd Luo Ying og Luo Yu trak sig fra deres indbyrdes semifinale, så der var friske kinesiske finaleben.

I hvert fald samlede de næsten alt op, hvad danskerne sendte over nettet og førte 11-8 ved sidebytte. Det forspring gav de ikke slip på, og dermed tog kineserne deres 19. sejr i år, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag.

0 kommentarer
Vis kommentarer