TV: Lækker duel sender danskere på sejrskurs

En vanvittig uge! Christinna Pedersen vandt to titler i badmintonspillernes sæsonfinale i Malaysia. 10 sejre på 10 dage

Med to forskellige makkere har badmintonspilleren Christinna Pedersen lukket 2013-sæsonen af med et brag.

Søndag vandt hun titlerne i både damedouble med Kamilla Rytter Juhl og mixeddouble med Joachim Fischer ved sæsonfinalen i Malaysia.

- Det har været en vanvittig uge. Det er fuldstændigt vildt, at Kamilla og jeg tager vores første titel ved at vinde over et kinesisk par, som vi aldrig tidligere har vundet over, siger Christinna Pedersen til Ritzau.

Sammen med Joachim Fischer vandt hun tidligt søndag morgen titlen i mixeddouble efter en kamp, hvor de to danskere var presset i bund og så ud til at tabe.

Se den flotte duel, der sender den danske mixeddouble på vinderkurs:

Utrolig duel sender dansk mixeddouble på sejrskurs

- Det var lige så vildt, at vi fik has på det par, som vi ellers har tabt til nogle gange. Det er virkelig et godt punktum for 2013, fortsætter badmintonspilleren, som også glæder sig til at tage fat på 2014.

- Det giver vanvittigt meget mod på næste år. For Kamilla og jeg har det været en uge, hvor vi har set, at vi kan vinde over nogle af de stærkeste par flere gange på en uge. Og for Joachim og jeg har det betydet, at vi igen ser, at vi kan bide skeer med de store, siger hun.

Danskerne drønede i lufthavnen i Malaysia for at flyve hjem til Danmark straks efter turneringen. Derefter står der kun en enkelt holdkamp på torsdag mellem Christinna Pedersen og juleferien.

Se damedoublen fejre sejren med dans:

Dansk damedouble-sejr fejret med dans

0 kommentarer
Vis kommentarer