Masters-vindere ser frem til VM på hjemmebane

Viktor Axelsen og Mathias Boe glæder sig til VM i august, hvor de skal forsøge at hente medaljer på hjemmebane

Viktor Axelsen glæder sig allerede. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Viktor Axelsen glæder sig allerede. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Fredag og lørdag kunne det danske badminton-publikum opleve flere af landets bedste spillere ved turneringen Copenhagen Masters i Falconer Salen.

Til august bliver der mulighed for at se meget mere badminton på højeste niveau, når der bliver afholdt VM i Ballerup Super Arena.

Mathias Boe og Viktor Axelsen, der vandt i hver deres disciplin ved Copenhagen Masters, glæder sig til endnu engang at spille foran et dansk publikum.

Se også: Fire på stribe til danske favoritter

- Selvfølgelig planlægger vi vores program efter VM på hjemmebane. Det er sæsonens højdepunkt. Men der er også mange andre turneringer, som vi gerne vil vinde, siger Mathias Boe, der udgør en giftig duo i herredouble med Carsten Mogensen.

Mens Boe og Mogensen ligner sikre deltagere og medaljekandidater, så bliver det en udfordring for 19-årige Viktor Axelsen overhovedet at kvalificere sig.

- Det er selvfølgelig det, jeg kigger frem mod, men først og fremmest skal jeg koncentrere mig om at holde mig i top 24 for at være med, så det er målet. Men jeg vil selvfølgelig gøre alt for at være med, siger den talentfulde dansker.

Se også: TV: Komfortabel finalesejr til Viktor Axelsen

Hver især har de to badmintonspillere dog deres at arbejde med inden turneringen om otte måneder.

- Jeg skal blive ved med at træne og udvikle mig på alle parametre. Også det fysiske.

- Jeg skal tage en turnering og en kamp ad gangen. Det er opskriften, selv om det lyder kedeligt, siger Viktor Axelsen.

Mens Axelsen vil koncentrere sig om sit eget spil, så fokuserer Boe og Mogensen også på, hvordan modstanderne spiller dem.

Se også: TV: Boe og Mogensen suveræn i danskerfinale

- Vores modstandere er begyndt at spille os lidt anderledes. De laver ikke så mange løft til os som tidligere, men de slår boldene mere fladt.

- Vi skal blive bedre med ketsjeren, og det var vi rigtig gode til i Masters-finalen. Så det skal vi bygge videre på, siger Mathias Boe.

VM i badminton bliver spillet fra 25. til 31. august.

0 kommentarer
Vis kommentarer