Danske doubler stormer videre i Super Series-turnering

Tre danske par er klar til kvartfinalerne ved India Open. Dansk mixeddouble slog seedet par

Joachim Fischer og Christinna Pedersen fortsætter sejrsrækken i Indien. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Joachim Fischer og Christinna Pedersen fortsætter sejrsrækken i Indien. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Det er ikke kun de danske herresingler, der indtil videre har klaret sig problemfrit igennem til kvartfinalerne ved Superseries-turneringen India Open.

Også flere danske doubler er videre fra anden runde i New Delhi.

Den useedede danske konstellation i mixeddouble med Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl sikrede sig adgang gennem en sejr mod det syvendeseedede par.

Uden nævneværdige problemer slog de Riky Widianto og Puspita Richi Dili fra Indonesien med cifrene 21-16, 21-12. Også i første runde gik de videre efter en sejr i to sæt.

I samme række er Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen seedet som nummer tre, og foreløbigt lever de op til seedningen.

Se også: Viktor Axelsen videre i Indien uden problemer

I anden runde gik det ud over kineserne Kang Jun og Tang Yuanting, der blev slået 21-17, 21-13. Også i første runde gjorde danskerne kort proces med en sejr i to sæt.

I damedouble er Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl kvartfinaleklar. I anden runde sejrede de topseedede danskere overlegent 21-4, 21-9 over Dhanya Nair og Mohita Sahdev fra Indien.

Senere torsdag mødes de to danske duoer i herredouble i et rent dansk anliggende. Mathias Boe og Carsten Mogensen, der er seedet som nummer to, møder Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen.

I herresingle er både Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen klar til kvartfinalerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer