Efter vild triumf: Jan Ø. misser finalen

Jan Ø. Jørgensen missede finalepladsen i Japan Open efter nederlag i tre sæt til favoritdræber fra Hongkong

Jan Ø. Jørgensen formåede ikke at følge op på den fornemme sejr over Lin Dan og er nu ude af Japan Open. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Jan Ø. Jørgensen formåede ikke at følge op på den fornemme sejr over Lin Dan og er nu ude af Japan Open. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen røg lørdag formiddag ud af Super Series-turneringen Japan Open i Tokyo.

Danmarks bedste mandlige badmintonspiller tabte i tre sæt til Yun Hu fra Hongkong. Første sæt tabte han med 13-21. Så kom danskeren igen og vandt andet sæt med 21-19, inden han så måtte strække våben med 15-21 i tredje, og således missede finalepladsen.Fredag havde Jan Ø. Jørgensen ellers optur ved at besejre legenden Lin Dan i en spændende kamp i tre sæt. Derfor havde danskeren også gjort sig selv til favorit i semifinalen.

Danskeren kan imidlertid ikke bruge sin hårde kamp fredag som en undskyldning, for Yun Hu havde også måtte kæmpe hårdt i sin kvartfinale, hvor han havde sendt den andenseedede Chen Long ud af turneringen.

Danskeren var andenseedet, så Yun Hu kan med rette kalde sig favoritdræber.Jan Ø. Jørgensen var den sidste tilbageværende dansker i turneringen.

Jørgensens overmand skal nu møde verdensranglistens nummer et Lee Chong Wei i søndagens finale i Tokyo.

0 kommentarer
Vis kommentarer