Annonce:
Annonce:

Axelsen knækker hollænder med lidt besvær

Både Viktor Axelsen og Hans-Kristian Vittinghus skal lørdag spille EM-semifinale i badminton

Viktor Axelsen overvandt med besvær hollænderen Mark Caljouew i to sæt i kvartfinalen ved EM. Foto: AP
Viktor Axelsen overvandt med besvær hollænderen Mark Caljouew i to sæt i kvartfinalen ved EM. Foto: AP
Annonce:
Følg Badminton

Topseedede Viktor Axelsen er fortsat på vej mod en EM-triumf i Kolding.

Danskeren fik dog hårdere modstand, end de fleste nok havde forventet, da han i kvartfinalen slog verdensranglistens nummer 70, Mark Caljouw fra Holland. Axelsen vandt 21-17, 21-14.

Den 22-årige hollænder gik uimponeret til værks, og han var med helt frem til 15-15 i første sæt, før Viktor Axelsen trak afgørende fra.

Det viste sig at være en lille mavepuster for den unge hollænder, som ikke pressede Axelsen helt så meget som i første sæt. Han tillod dog ikke danskeren bare at spadsere sejren hjem.

- Jeg har aldrig mødt ham før. Han spillede rigtig godt og har tidligere haft nogle gode sejre, hvor han spillede tæt mod gode spillere, siger Axelsen om sin modstander.

Annonce:

- Jeg prøvede at være så klar, som jeg kunne. Jeg er ikke helt tilfreds, men sådan er det. Jeg ville gerne have haft lidt mere tempo i mine ben, tilføjer han.

I semifinalen møder Viktor Axelsen danmarksmesteren Anders Antonsen, som overraskende slog tredjeseedede Marc Zwiebler fra Tyskland.

Inden Axelsens kamp spillede Hans-Kristian Vittinghus sig også i semifinalen. Han slog den syvendeseedede franskmand Brice Leverdez med 21-10, 21-19.

I semifinalen får Vittinghus hård modstand, når andenseedede Rajiv Ouseph fra England venter.

På damesiden blev det som ventet et exit for Natalia Koch Rohde. Hun tabte til storfavoritten Carolina Marín fra Spanien. Marin vandt 21-11, 21-14.

Også Line Kjærsfeldt er ude, selv om hun som fjerdeseedet var favorit mod skotten Kirsty Gilmour. Skotten vandt 21-9, 21-17.

Til gengæld var der dansk oprejsning, da femteseedede Mette Poulsen gjorde det af med russeren Evgeniya Kosetskaya. I semifinalen skal Mette Poulsen forsøge at nedlægge Carolina Marin.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: