Annonce:
Annonce:

Axelsen revser arrangørerne efter sejr: 'Det er under al kritik!'

Viktor Axelsen spillede sig torsdag videre til kvartfinalerne i Denmark Open med en sejr over Wei Nan. Men den danske verdensmester var stærkt utilfreds med turnerings-arrangørerne efter kampen

Efter en del besvær fik Viktor Axelsen spillet sig videre til kvartfinalerne ved Denmark Open. Foto: Stine Tidsvilde
Efter en del besvær fik Viktor Axelsen spillet sig videre til kvartfinalerne ved Denmark Open. Foto: Stine Tidsvilde
Annonce:
Følg Badminton

Viktor Axelsen ramte ikke topformen torsdag, da han måtte ud i tre sæt mod Wei Nan fra Hongkong i anden runde af Denmark Open.

Kampen blev vundet med cifrene 17-21, 21-10, 23-21, men det var langt fra den Viktor Axelsen, som har tryllebundet en hel nation siden VM-guldet i sommer.

Verdensmesteren så nervøs ud, da han kom sløvt ind i den kamp, som publikum havde sukket efter hele aftenen ved at tabe første sæt. En kamp, der først var færdig på den gode side af midnat, da kampprogrammet havde rykket sig betydeligt. Og den planlægning var den danske publikumsfavorit alt andet end tilfreds med, da Ekstra Bladet fangede ham efter kampen.

- Jeg er meget frustreret. Klokken er tolv om natten, så jeg skulle gerne have sovet for lidt siden. Jeg plejer at gå rimeligt tidligt i seng, og du kender det selv, når man gerne helst vil sove, og man ikke lige har den længste linje ved midnat.

Annonce:

Er du træt af, at kampene bliver lagt på den her måde?

- Ja! Det er ligemeget, hvad sport, vi snakker, så er det for ringe, at man skal i krig til midnat - restitutionsmæssigt og bare for turneringen og publikum, så det er under al kritik. 

Alligevel havde en tydeligt irriteret Axelsen tid til at fortælle om kampen.

- Det er en meget rodet kamp. Jeg vidste godt Nan Wei ville gøre det rigtig svært for mig. Jeg kommer mega ringe fra start og spiller alt det, jeg ikke skal, men jeg får kæmpet mig videre i et godt andet sæt, og i tredje sæt er det en kamp om det hele med en del nerver.

Der var også overskud til at rose modstanderen fra Hongkong.

- Jeg synes Nan Wei spiller en god kamp, og jeg gør, hvad jeg kan, så jeg er bare glad for, at jeg hiver den hjem til sidst.

Den danske verdensmester skal i kvartfinalen møde indiske Kidambi Srikanth, der ligesom Viktor Axelsen har været i forrygende form i 2017.

Annonce:

Boe og Mogensen videre i Denmark Open trods usikker start

Dansk stjerne-par fik dødstrusler: Nu har de taget konsekvensen

Dansk badminton-komet: Jeg bliver verdens bedste

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: