Axelsen vinder danskerfinale - 28. sejr i streg

Viktor Axelsen vandt den opsigtsvækkende danskerfinale mod overraskelsen Hans-Kristian Vittinghus

Viktor Axelsen har imponeret ved Thailand Open.
Følg Badminton

28 sejre i streg for Viktor Axelsen!

Den danske badmintonstjerne vandt søndag formiddag dansk tid over landsmanden Hans-Kristian Vittinghus, der overraskende havde spillet sig frem til finalen ved Thailand Open II.

Ifølge Badminton Statistics skal man, hvis man ser bort fra Denmark Open i oktober, helt tilbage til 2008 for at finde en ren dansk herresinglefinale på dette turneringsniveau.

Denne danskerfinale fik en klar sejrherre i Axelsen, der ikke har tabt siden 18. januar sidste år.

- Det er en stor bedrift for mig. Jeg har ikke spillet i lang tid. Men at komme tilbage hertil og vinde to turnering i træk er en ekstraordinær præstation af mig, så jeg er meget glad og stolt, siger han ifølge TV2 Sport.

Han kom flyvende fra start og satte sig på al action i første sæt, hvor Vittinghus virkelig måtte kæmpe for sine få point. Første sæt blev sikret med 21-11.

Og det var måske som om 35-årige Vittinghus, der var i sin første finale siden 2016, havde brændt det meste af krudtet af i seminfinalen mod verdensranglistens bedst placerede dansker, Anders Antonsen, da de mødtes i semifinalen.

Axelsen bragede videre i andet sæt og startede med en 7-0-føring.

Vittinghus fightede forbilledeligt, som han plejer, men der var ikke mere at give af i kampen mod overmagten. 21-7 endte andet sæt.

Nu har Axelsen scoret to kæmpe titler i streg i Bangkok, og næste uge har han chancen igen i 2020's sæsonfinale, som spille samme sted. Det ville være vanvittigt, hvis det skulle lykkes at score hattrick i så store turneringer.

Men intet synes umuligt, så godt som fynboen spiller lige nu.

Med sejren vandt Axelsen også 70.000 dollars, hvilket svarer til 430.000 kroner. Og det var så for anden uge i streg ...

Hvis han scorer titlen i næste uge, falder der yderligere 700.000 af.

Hævn efter syv år: McGregor hamret i gulvet

Sendt hjem af Nikolaj

Udpeger den store joker

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind