Axelsens modstander trækker sig

Loh Kean Yew erstatter den kontroversielle kineser Shi Yu Qi som Viktor Axelsens modstander i Denmark Open

Viktor Axelsen ses her under sidste uges Thomas Cup-turnering i Aarhus. Her røg han sammen med resten af herrelandsholdet ud i semifinalen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Viktor Axelsen ses her under sidste uges Thomas Cup-turnering i Aarhus. Her røg han sammen med resten af herrelandsholdet ud i semifinalen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen får en mere overkommelig modstander i første runde af World Tour-turneringen Denmark Open i Odense.

I stedet for et møde med verdensranglistens nummer 11, kineseren Shi Yu Qi, skal Viktor Axelsen nu i stedet møde verdensranglistens nummer 39, Loh Kean Yew fra Singapore. Det fremgår af turneringens kampprogram.

Shi Yu Qi trak sig i sidste uge fra en kamp i Thomas Cup i Aarhus, da han kun var ét point fra at tabe sin singlekamp i semifinalen.

På det tidspunkt vidste kineseren, at han ville møde Viktor Axelsen i Odense, men ved at fingere en skade, ville Shi Yu Qi kunne rejse hjem til Kina i stedet for at være potentielt kanonføde for den danske stjerne.

Axelsen kan nu i stedet se frem til at møde 24-årige Loh Kean Yew, som han ifølge TV2 Sport har et indgående kendskab til. Loh Kean Yew, der er født i Malaysia, men stiller op for Singapore, er blandt Viktor Axelsens træningsmakkere i Dubai.

Her flyttede Viktor Axelsen til, efter at han blev olympisk mester i august.

Denmark Open rangerer som en Super 1000-turnering på World Touren, og er dermed blandt sæsonens største turneringer på lige fod med eksempelvis All England. Kun sæsonfinalen rangerer højere i World Tour-regi.

Turneringen begynder tirsdag i Odense, men Viktor Axelsens kamp i første runde er på programmet onsdag.

Tirsdagen byder til gengæld på et dansk brag i herresingle, når Anders Antonsen møder Rasmus Gemke.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller