Carsten Mogensen er tilbage i Danmark

Badmintonspilleren Carsten Mogensen skal ligge i isolation på Rigshospitalet, efter han blev opereret i Kazan

Carsten Mogensen. (Foto: AP)
Carsten Mogensen. (Foto: AP)

To uger.

Så lang tid skulle der går, inden badmintonstjernen Carsten Mogensen fik dansk jord under sine fødder, fra han var blevet ramt af en hjerneblødning i russiske Kazan.

Torsdag kan badmintonforbundet, Badminton Danmark, så bekendtgøre, at det er lykkedes at få ham hjem, trods den komplicerede situation.

Mogensen, der i 11 år har udgjort en pokkers stærk duo med Mathias Boe, landede torsdag eftermiddag i Kastrup og blev omgående kørt til Rigshospitalet på Østerbro i København.

Se også: Boe om ny makker: Han er måske verdens bedste nogensinde

- På Rigshospitalet skal Carsten Mogensen i første omgang ligge i isolation, hvor han skal gennemgå en række procedureundersøgelser. Det lægefaglige personale vil derefter planlægge den videre genoptræning, skriver forbundet.

Ifølge pressemeddelelsen er doublespecialisten fortsat i bedring, og hans medicinske tilstand er stabil.

Carsten Mogensen med kæresten Mie Skov. De to har dannet par siden OL i London og har sønnen Benjamin Noah sammen. (Foto: All Over Press) Sport og Spil Ramt af hjerneblødning: Vennerne savner dansk stjerne

18. februar i forbindelse med EM for hold blev Carsten Mogensen ramt af en bristet aneurisme i hjernen. Han blev opereret og har siden været indlagt på et hospital i Kazan.

Det er stadig uvist, om han bliver i stand til at genoptage karrieren og når at blive klar til sommerens OL.

Her var han regnet som medaljekandidat i herredouble sammen med Mathias Boe.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere