Dansk fjerduo er færdig i sæsonfinalen i Dubai

Det endte med tre nederlag i tre kampe for Joachim Fischer og Christinna Pedersen ved sæsonfinalen i Dubai.

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)

Efter to tætte kampe i sæsonfinalen var der ikke meget tilbage i energidepoterne hos den danske mixeddouble i badminton Joachim Fischer og Christinna Pedersen.

Fredag tabte den danske duo så klart som 8-21, 18-21 til indoneserne Praveen Jordan og Debby Susanto i Dubai. Det skete efter en kamp, som varede i 39 minutter.

I første sæt kom danskerne skævt fra start og bagud 0-6, og det var en indonesisk føring, som aldrig var i nærheden af at blive hentet.

Det blev en del bedre i andet sæt, hvor danskerne var foran med hele 11-3, men blev hentet, da indoneserne udlignede til 14-14 og derefter kørte sejren sikkert hjem.

Normalt har danskerne ellers et godt tag på Praveen Jordan og Debby Susanto, som inden fredagens gruppekamp var blevet besejret seks gange i otte indbyrdes opgør.

Med nederlaget ender fjerdeseedede Joachim Fischer og Christinna Pedersen sidst i gruppespillet og er dermed færdige i turneringen efter en generelt skuffende indsats ved World Superseries Finals i Dubai.

Lige omvendt er det indtil videre gået for herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen, som vandt deres tredje kamp ud af tre mulige.

Fredag slog danskerne, som allerede var klar til lørdagens semifinaler, den kinesiske duo Chai Biao og Hong Wei med cifrene 21-18, 21-19.

Sejren betyder, at Mathias Boe og Carsten Mogensen vinder den indledende gruppe suverænt.

0 kommentarer
Vis kommentarer