Dansk guldkamp definitivt aflyst

Finalen i årets badmintonliga er endegyldigt aflyst, da parterne ikke kan blive enige, meddeler forbundet

Så er det definitivt. Finalen i Badmintonligaen 2016 mellem Team Skælskør-Slagelse (TSS) og Skovshoved er aflyst.

Det meddeler Badminton Danmark og klubberne i en fælles pressemeddelelse onsdag aften.

Siden forbundet 22. marts meddelte, at guldkampen var blevet aflyst, da de to hold ikke kunne blive enige om, hvorvidt spilleren Christinna Pedersen måtte deltage i finalen, har parterne forsøgte at finde en løsning, så kampen kunne blive afviklet.

Det er imidlertid ikke lykkedes.

- For at kunne lave et arrangement med alle parter som fælles arrangører, skal klubber og forbund hver især kunne overholde deres kommercielle forpligtigelser. Og her har vi til slut måtte erkende, at det ikke har været muligt at finde en løsning, siger direktøren i Badminton Danmark, Bo Jensen, i pressemeddelelsen.

Anders Nielsen, Ligaforeningens repræsentant i forhandlingerne, siger:

- Det er utroligt ærgerligt, at det ikke er lykkedes. Specielt fordi der hele bordet rundt var et oprigtigt ønske om at få kampen gennemført, og fordi både klubber og forbund var åbne for den plan og de kompromiser, der gjorde det muligt at afvikle en finale.

Også hos klubberne er man ærgerlige over, at det ikke har været muligt at finde en løsning, som alle parter kunne leve med.

- Det er først og fremmest ærgerligt for vores spillere, sponsorer, samarbejdspartnere, frivillige og tilskuere. Alle har arbejdet rigtig godt på at nå til en fælles løsning, og der er lagt stor energi i arbejdet. Desværre uden det ønskede resultat, siger formand i TSS, Michael Stage.

Samme toner lyder der fra modstanderlejren.

- Vi var meget tæt på mål, og derfor er det ekstra ærgerligt, at vi ikke kunne få enderne til at mødes, siger Jonas Glyager, presseansvarlig i Skovshoved.

3 kommentarer
Vis kommentarer