Dansk mixeddouble overvinder problemer i Malaysia

Joachim Fischer og Christinna Pedersen tabte kvartfinalens første sæt, men kom tilbage og vandt sikkert

Joachim Fischer og Christinna Pedersen er klar til kvartfinalen ved Malaysia Open. (Foto: AP)
Joachim Fischer og Christinna Pedersen er klar til kvartfinalen ved Malaysia Open. (Foto: AP)

Mixeddoublen Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen er klar til semifinalen i Super Series Premier-turneringen Malaysia Open.

De sjetteseedede danskere var ellers i problemer mod det fjerdeseedede sydkoreanske par Kim Ha Na og Ko Sung Hyun. Sydkoreanerne vandt første sæt 21-14, før Fischer og Pedersen kom i gang og vandt de følgende to sæt 21-18, 21-7.

I første sæt havde sydkoreanerne overtaget og førte fra start til slut. Parret gik fra 6-4 til 11-4, og det kom Fischer og Pedersen aldrig tilbage fra.

Andet sæt var straks mere jævnbyrdigt, og parrene fulgtes ad til 10-10. Så var det danskernes tur til at ramme en stime, og med fire point i træk blev der skabt et forspring, som sydkoreanerne ikke kunne hente.

Dermed så tredje sæt ud til at blive spændende, men det blev det ikke. Fischer og Pedersen var overlegne fra ende til anden og vandt sættet 21-7 på få minutter.

Hvis seedningerne holder, møder det danske par andenseedede Tontowi Ahmad og Lilyana Natsir fra Indonesien i lørdagens semifinale.

Der venter et storopgør i kvartfinalen, når Lin Dan venter for Jan Ø. Jørgensen. (Foto: Jens Dresling) Badminton Jan Ø. Jørgensen spadserer videre i Malaysia

Badminton Dansk guldkamp definitivt aflyst

0 kommentarer
Vis kommentarer