Dansk mixeddouble taber finalen i German Open

Niclas Nøhr og Sara Thygesen åbnede godt, men tabte finalen i to sæt til et par fra Malaysia

Det blev til sølv for Sara Thygesen og Niclas Nøhr. Arkivfoto: Jens Dresling
Det blev til sølv for Sara Thygesen og Niclas Nøhr. Arkivfoto: Jens Dresling

Niclas Nøhr og Sara Thygesen tabte søndag i finalen i mixeddouble i badmintonturneringen German Open i to sæt til et malaysisk par.

Sætcifrene lød 21-14, 22-20 i modstandernes favør.

Finalemodstanderne, Soon Huat Goh og Shevon Jemie Lai, lå inden kampen nummer ti på verdensranglisten og var tredjeseedet i turneringen.

Den useedede danske konstellation lå nummer 55 i verden, men har tidligere ligget i top-30.

Danskerne havde spillet flere gode kampe undervejs i German Open, og de startede også stærkt i finalen, hvor de hurtigt rystede eventuelle nerver af sig og kom foran 8-5.

Men derfra faldt spillet fra hinanden, og det malaysiske par vandt første sæt med 21-14.

I andet sæt fortsatte Soon Huat Goh og Shevon Jemie Lai med at dominere, kom på 8-3, afviste et dansk comeback til 18-18 og 20-20 og vandt sættet med 22-20.

German Open er en såkaldt Super 300-turnering, som er det laveste niveau på World Tour. I en Super 300-turneringen er de ti bedst rangerede doublepar ikke tvunget til at stille op.

Se også: Vittinghus chokeret over manglende EM-udtagelse

Se også: Nye kvinde-tal skræmmer i Danmark: 'Det er katastrofalt'

Ekstra Bladet har været på besøg hos de to badminton-stjerner, som også danner par. Foto: /ritzau/René Schütze Sport og Spil Hele historien bag: Kom tæt på OL-stjernerne

Poul-Erik Høyer genopliver gerne sin stjernestund for tyve år siden. I dag kæmper guldvinderen nye kampe for sporten uden at blive ordentlig lønnet for det. Foto: Linda Johansen Sport og Spil Gulddrengen ofrer alt for badminton: Livet med korruption, skilsmisse og egen butler

0 kommentarer
Vis kommentarer