Annonce:
Annonce:

Dansk succes

Anders Skaarup og Kim Astrup er klar til semifinalen i Denmark Open efter en tæt kamp mod et indonesisk par

Kim Astrup (til højre) og Anders Skaarup har aldrig tidligere nået semifinalen ved Denmark Open. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Kim Astrup (til højre) og Anders Skaarup har aldrig tidligere nået semifinalen ved Denmark Open. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Badminton

Danmarks bedste herredouble, Anders Skaarup og Kim Astrup, er for første gang i karrieren blandt de fire bedste par ved Denmark Open i badminton.

Duoen besejrede indoneserne Muhammad Fikri og Bagas Maulana i tre sæt med cifrene 19-21, 21-11 og 21-17.

Resultatet betyder tiltrængt dansk succes i Danmarks største turnering, der ellers har budt på en række skuffende resultater.

Således er Skaarup/Astrup i herredouble og Viktor Axelsen i herresingle de eneste danske spillere, der nåede frem til fredagens kvartfinaler.

Den danske double var favorit mod det forholdsvis upåagtede indonesiske par, der rangerer som verdens nummer 41 og foreløbig ikke er noteret for de helt store resultater.

Ikke desto mindre var det indoneserne, der vandt et jævnbyrdigt første sæt. Men efter sidebyttet kom danskerne op i gear.

Anders Skaarup afsluttede et næsten perfekt sæt af danskerne ved at sende et skråt smash ned på den anden banehalvdel til en overbevisende sætsejr på 21-11.

Dermed skulle kampen afgøres i et tredje sæt, og det blev tæt. Danskerne var bagud 14-16, men ramte en god stime på det helt rigtige tidspunkt.

De tilspillede sig tre matchbolde ved 20-17 og udnyttede den første, da Kim Astrup bankede bolden ned på den indonesiske halvdel efter godt netspil.

Skaarup og Astrup er aldrig tidligere nået så langt i den stærkt besatte turnering. Sejren blev da også fejret med overstadige jubelscener på gulvet i Odense.

I semifinalen venter Goh Sze Fei og Nur Izzuddin fra Malaysia. Den kamp spilles lørdag.

Ren opvisning fra Axelsen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: