Dansk succesdouble besejrer verdens nummer 266 i gyser

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding kom akkurat videre i Tyskland efter hård kamp mod landsmænd

Det holdt hårdt for den danske herredouble med Mads Pieler Kolding og navnebroderen Mads Conrad-Petersen, da de besejrede et upåagtet par ved French Open. (Foto: Jakob Jørgensen)
Det holdt hårdt for den danske herredouble med Mads Pieler Kolding og navnebroderen Mads Conrad-Petersen, da de besejrede et upåagtet par ved French Open. (Foto: Jakob Jørgensen)

I sidste uge vandt Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding over verdensranglistens nummer to og tre, og parret nåede helt frem til finalen ved Super Series-turneringen French Open i Paris.

Fredag aften måtte parret kæmpe indædt for at besejre verdensranglistens nummer 266 i kvartfinalen ved Bitburger Badminton Open i Saarbrücken.

Jan Ø. Jørgensen i semifinale efter flot comeback

De topseedede danskere balancerede på randen af en meget overraskende exit i den tyske Grand Prix Gold-turnering, før de besejrede landsmændene Kasper Antonsen og Niclas Nøhr, der ligger nummer 266 på verdensranglisten.

Cifrene blev 20-22, 21-18 og 21-19 efter en meget spændende kamp.

Efter at have tabt første sæt førte favoritterne gennem det meste af andet sæt. Pludselig førte Kasper Antonsen og Niclas Nøhr dog med 18-17, inden Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding fik lukket sættet med fire point på stribe.

I tredje sæt så verdensranglistens nummer otte igen ud til at være på vej mod nederlag, da de kom bagud 9-14 og senere 14-17.

Træt Axelsen knækker mod superstjerne

Det lykkedes dog for parret at vinde sættet og kampen på den første matchbold.

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding vandt i kvartfinalen ved French Open over landsmændene Mathias Boe og Carsten Mogensen, der på det tidspunkt lå nummer tre på verdensranglisten.

I semifinalen vandt danskerne så over samme ranglistes nummer to, verdensmestrene Mohammad Ahsan og Hendra Setiawan fra Indonesien.

Først i finalen måtte de give fortabt over for verdensetterne Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong fra Sydkorea.