Annonce:
Annonce:

Danske herredoubler ryger ud på stribe i Japan

Det blev til tre danske nederlag i herredouble torsdag i Tokyo. Damedoublen er videre til kvartfinalen

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Badminton

De tre danske herredoubler i Super Series-turneringen Japan Open er alle sammen ude efter anden runde.

Mest overraskende er det, at den andenseedede herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte til sydkoreanerne Kim Sa Rang og Gi Jung Kim efter tre tætte sæt.

Danskerne tabte 21-18, 18-21, 16-21.

Første sæt forløb helt ellers efter planen, og danskerne var på intet tidspunkt bagud.

En komfortabel dansk føring på fem point var dog ved at blive sat over styr, da sydkoreanerne pludselig kun var nede med 18-19, men så vandt Boe og Mogensen de følgende to point og dermed sættet.

I andet sæt var scenariet omvendt. Her var det overvejende det sydkoreanske par, som var foran. Danskerne fik udlignet til 18-18, før sydkoreanerne oppede sig og vandt sættet 21-18.

I tredje sæt var sydkoreanerne foran med både 3-0 og 10-7, før Boe og Mogensen fik gang i spillet og var foran midtvejs 11-10.

Annonce:

Det blev dog kun kortvarigt, at sættet pegede i en dansk retning. Efterfølgende gik danskerne i stå, og slutfasen blev uden spænding, da sættet blev tabt 16-21.

Tidligere torsdag morgen tabte også de øvrige to danske herredoubler.

Både Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen samt Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding røg begge ud af turneringen efter nederlag til et henholdsvis malaysisk og indonesisk par.

I damedouble vandt fjerdeseedede Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl med 21-12, 21-15 over et useedet hjemmebanepar fra Japan. Dermed er danskerne klar til kvartfinalen, hvor et indonesisk eller sydkoreansk par ventet.

Senere torsdag spilles det rent danske opgør i herresingle mellem Viktor Axelsen og Hans-Kristian Vittinghus, mens også mixeddoublen med Christinna Pedersen og Joachim Fischer er i aktion.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: