Danske OL-sølvvindere fortsætter suverænt

Mathias Boe og Carsten Mogensen er klar til finalen i Indien

Mathias Boe og Carsten Mogensen er ikke overraskende klar til finalen i Indien. (Arkivfoto: Peter Klint/Polfoto)
Mathias Boe og Carsten Mogensen er ikke overraskende klar til finalen i Indien. (Arkivfoto: Peter Klint/Polfoto)

Mathias Boe og Carsten Mogensen er godt i gang med at kvase al modstand i Grand Prix Gold-turneringen Syed Modi International i indiske Lucknow.

Lørdag gik det ud over Pranav Chopra og Akshay Dewalkar, der er seedet seks i turneringen.

Det indiske par blev sat til vægs med 21-10, 21-13 i en forholdsvis ensidig affære, hvor de kom på 1-0 i første sæt men siden aldrig var foran. Hverken i første eller andet sæt.

Boe og Mogensen, der er forsvarende OL-sølv- og VM-bronzevindere i herredouble, gik på 7-1 og 11-2 og udnyttede kort tid efter den første sætbold. I 2. sæt fulgte inderne med til 3-2, inden de topseedede danskere igen satte turboen til.

Danskerne misbrugte fire matchbolde, inden sejren var en kendsgerning.

Det danske par har været ganske suverænt indtil videre i turneringen, hvor ingen modstandere har lavet mere end 13 point i et sæt mod dem i foreløbig fire kampe.

I finalen venter der dog en langt større udfordring i russerne Vladimir Ivanov/Ivan Sozonov, der sidste år nappede europamesterskabet efter en tresætter mod netop Boe og Mogensen.

Danskerne har dog vundet fire af seks opgør mod det russiske par.

Danmarks anden semifinalist lørdag i den indiske turnering, Viktor Axelsen, er færdig efter nederlag til tredjeseedede Parupalli Kashyap - også Indien, der ellers ligger fem pladser under danskeren på den seneste verdensrangliste.

0 kommentarer
Vis kommentarer