Der er dømt drømmefinale ved DM

De to højest seedede møder hinanden i herresingle, herredouble og mixeddouble ved DM-finalerne i badminton

Der er lagt op til et brag, når Hans-Kristian Vittinghus og Jan Ø. Jørgensen søndag dyster mod hinanden i finalen ved DM i badminton, der bliver spillet i Frederiksberghallerne.

Lørdag havde de to spillere, der er henholdsvis første- og andenseedet efter Viktor Axelsens afbud, ingen problemer med at spille sig finalen.

Jan Ø. Jørgensen spillede vandt semifinalen komfortabelt over Kim Bruun med sætcifrene 21-7, 21-12.

Vittinghus havde det en anelse mere vanskeligt, men vandt også ganske sikkert 21-13, 21-16 over Christian Lind Thomsen.

Der er ligeledes lagt op til store finaleopgør i både herredouble og mixeddouble, hvor de topseedede par står over for hinanden.

Mathias Boe og Carsten Mogensen skal møde Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding. Begge par gjorde sig finaleklar efter sejre i to sæt.

Efter et tæt første sæt, der endte 23-21, vandt Joachim Fischer og Christinna Pedersen andet sæt med 21-11 over Mathias Christiansen og Lena Grebak og er klar til finalen i mixeddouble.

Her møder de Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl, der også spillede sig i finalen efter sejr i to sæt.

I damesingle skal Line Kjærsfeldt, der er Danmarks bedst placerede kvindelige spiller på verdensranglisten, op mod Mette Poulsen i finalen.

Favoritparret Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen møder i damedouble-finalen Sara Thygesen og Maiken Fruergaard Sørensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere