DIF efter badmintonsejr: Det lover godt for Rio-legene.

Danmarks Idrætsforbund lykønsker de danske badmintonspillere med den historiske triumf i Thomas Cup

Jan Ø. Jørgensen har smidt trøjen efter sejren over indonesiske Anthony Si Ginting
Jan Ø. Jørgensen har smidt trøjen efter sejren over indonesiske Anthony Si Ginting

Formanden for Danmarks Idrætsforbund, Niels Nygaard, hylder badmintonherrerne efter deres guldpræstation ved hold-VM.

Med en sejr på 3-2 over Indonesien vandt Danmark for første gang nogensinde Thomas Cup.

Jan Ø. Jørgensen vendte tilbage og bragte Danmark på sejrskurs i VM-finalen for hold (Foto: Jens Dresling) Badminton JAAAA: Historisk dansk VM-sejr - Danmark er verdensmestre

Niels Nygaard glæder sig over sejren på både spillernes og dansk idræts vegne og ser pragtpræstationen som et meget lovende signal frem mod OL i Rio til sommer.

- Der skal lyde et kæmpe tillykke til spillerne. Det er vildt imponerende, at en håndfuld spillere fra en lille nation som Danmark kan tage til Kina og slå sig helt til tops i en idrætsgren, som er så udbredt i folkerige nationer som eksempelvis Kina, Indonesien og Japan.

- Også tillykke til trænerne og lederne i badmintonforbundet med et fantastisk arbejde gennem årene, siger Niels Nygaard i en pressemeddelelse.

- Det lover godt for Rio-legene i august.

- I det hele taget er det en fornøjelse at følge de danske atleter i øjeblikket. Svømmerne gør det også fantastisk i disse dage, og i flere andre idrætsgrene bliver der leveret toppræstationer af danske idrætsudøvere, siger Niels Nygaard.

Viktor Axelsen gav Danmark en perfekt start, da han bragte de rød/hvide foran med 1-0 (Foto: AP Badminton Jubler med de danske verdensmestre: Det er vanvittigt!

(Arkivfoto: Jens Dresling) Badminton Vittinghus om VM-triumf: Fuldstændig fantastisk

De danske herredoubler havde ikke så meget tur i den i dag - men det betød heldigvis intet for sejren (Foto: AP) Badminton Efter VM-sensation: Skjorten var ved at sprænge af stolthed

Her kan du se interviews med nogle af de glade, danske spillere efter guldpræstationen ved hold-VM. (Video: SNTV)

0 kommentarer
Vis kommentarer