Ekspert: En katastrofe for dansk badminton

Tidligere verdensmester ryster på hovedet over fyringen af de fem danske badmintonspillere

Joachim Fischer er blandt de fem danske spillere, der er fyret fra landsholdet. (Foto: Jens Dresling)
Joachim Fischer er blandt de fem danske spillere, der er fyret fra landsholdet. (Foto: Jens Dresling)

Kamilla Rytter Juhl tror ikke på, at hun og de fire kollegaer, der fredag er blevet fyret fra det danske landshold i badminton, når at komme til enighed med Badminton Danmark i tide til at komme med til VM for hold 10.-17. maj.

Stiller Danmark op uden de fem stjerner, får det sandsynligvis den konsekvens, at Danmark ikke kommer hjem med den medalje, der er målet.

Det tøver den tidligere topspiller og nuværende ekspert-kommentator for Viasat, Steen Skovgaard, ikke med at konkludere.

Det er en katastrofe. Det ser virkelig ikke godt ud. Sudirman Cup bliver hurtigt ud og hjem igen, siger han til Ekstra Bladet.

Se også: Ærgerlig formand: Det koster os en VM-medalje

- Jeg kan ikke forestille mig, at vi vinder nogle kampe. Vi kommer til at tabe både dame- og mixeddoubler, og så er der damesinglen, siger han med henvisning til, at Danmark efter Tine Bauns exit for et par år siden har stået svagt internationalt i damesingle.

Træder i kagedåsen
- Det er en trist situation. Det må jeg sige. Forfærdeligt, sukker Skovgaard.

Uden at kende detaljerne til bunds gætter han på, at begge parter har begået fejl i denne sag.

Se også: Småkagekrigen: Tilbød penge for at spille på landsholdet

- De kontrakter, spillerne har haft individuelt, har ikke levet op til de krav, forbundet har stillet. Spillerne har ikke haft styr på deres kontrakter. Og når forbundet så går ud og tegner en kontrakt med en direkte konkurrent til den sponsor, de fem spillere har...angiveligt helt tilfældigt. Men de træder godt nok i kagedåsen, siger han.

- Uanset hvordan man vender og drejer det, taber alle på det her. Spillerne taber på det, forbundet taber på det. Det er en katastrofe, gentager Steen Skovgaard.

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere