Favoritfinaler nærmer sig ved DM

Finalefavoritterne Jan Ø. Jørgensen og Hans-Kristian Vittinghus levede op til forventningerne i herresingle

Jan Ø. Jørgensen kom videre fra kvartfinalen uden problemer. (Foto: POLFOTO)
Jan Ø. Jørgensen kom videre fra kvartfinalen uden problemer. (Foto: POLFOTO)

Fredagens kvartfinaler ved de danske mesterskaber i badminton i Frederiksberghallerne bød ikke på store overraskelser. Dermed er der stadig mulighed for flere store finaleopgør blandt favoritterne.

Et af dem kan komme i herresingle, hvor den forsvarende danske mester, Viktor Axelsen, meldte afbud med rygproblemer kort inden turneringen. Her er Jan Ø. Jørgensen og Hans-Kristian Vittinghus udråbt til favoritter.

De to kan meget vel komme til at mødes i finalen. Det kræver dog først en sejr i semifinalen, som de fredag spillede sig frem til efter sejre i to sæt over henholdsvis Joachim Persson og Rasmus Gemke.

I mixeddouble vandt favoritparrene Joachim Fischer og Christinna Pedersen samt Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl deres kvartfinaler. Vinder de også lørdagens semifinaler, mødes de to dygtige par i finalen søndag.

Finalen i herredouble kan blive med topseedede Mathias Boe og Carsten Mogensen mod andenseedede Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding, hvis parrene hver især lykkes med at vinde sine semifinaler, som begge par ubesværet spillede sig i fredag.

I damesingle blev det til en mindre overraskelse, da Anna Thea Madsen, verdensranglistens nummer 37, tabte til Mette Poulsen, der er nummer 85 i verden.

Line Kjærsfeldt, Danmarks bedst placerede kvindelige badmintonspiller på verdensranglisten, vandt sin kamp over Natalia Koch Rohde.

Favoritten i damedouble, Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, spillede sig problemfrit videre til semifinalerne med en sikker sejr over Isabella Nielsen og Amanda Madsen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter