Fødsel sat i gang: OL-helt må haste hjem fra Asien

Carsten Mogensens kæreste, bordtennisspilleren Mie Skov, er gået i fødsel før tid

Carsten Mogensen ses her med makkeren Mathias Boe efter sejren i All England i marts. (Foto: AP)
Carsten Mogensen ses her med makkeren Mathias Boe efter sejren i All England i marts. (Foto: AP)

Badmintonstjernen Carsten Mogensen har i al hast forladt Super Serie-turneringen Indonesian Open inden dagens kvartfinaler.

Årsagen er kæresten Mie Skov, der er gået i fødsel hjemme i Danmark.

Parret, der har kendt hinanden siden OL i London for snart tre år siden, meldte tidligere på året ud, at de ventede sig en dreng, og han var sat til at komme til verden Skt. Hans Dag - 24. juni.

Det bliver dog lidt før tid, fortæller sportschef i Dansk Badminton Forbund, Finn Trærup-Hansen.

- Jeg kan bekræfte, at Carsten Mogensen er tilbage i Danmark på grund af fødsel, skriver sportschef i Badminton Danmark, Finn Trærup-Hansen i en sms til Ekstra Bladet.

Konferencier i Brøndby
Mogensen stod ellers til at skulle spille kvartfinale med makkeren Mathias Boe. De forsvarende All England-mestre skulle møde en stærk kinesisk duo senere på fredagen, men den kamp har Boe og Mogensen altså trukket sig fra.

Jan Ø. Jørgensen er i sin anden kvartfinale i træk i Super Serie-rækken. (Foto: AP) Badminton Sløj stime tvinger Jan Ø. ud i tre sæt

Carsten Mogensen og Mie Skov lærte hinanden at kende under OL i London for snart tre år siden, hvor han nåede finalen med Boe og dermed vandt sølv.

Mie Skov regnes som Danmarks bedste kvindelige bordtennisspiller nogensinde. Hun valgte at stoppe karrieren som 28-årig sidste efterår.

- Jeg skal se, hvad livet ellers har at byde på. Jeg har været i sportsverdenen og været en sportspige i 20 år, og jeg synes, det er på tide, at jeg springer ud i nogle nye veje og udvikler mig personligt inden for noget helt andet, sagde hun til DR Sporten ved den lejlighed.

Hun har siden arbejdet som konferencier i Brøndby IF's VIP-lounge og desuden været ekspertkommentator for TV3 Sport 1.

Fantastisk duel i dansker-drama

4 kommentarer
Vis kommentarer