Annonce:
Annonce:

Guld-Viktor er verdens bedste: Men på hjemmebane er han kun nummer to

Viktor Axelsen lægger ud mod en kvalifikationsspiller i Denmark Open, hvor det går forrygende med billetsalget, selvom den danske verdensetter kun er seedet to

TV: Sådan så det ud, da Viktor Axelsen vandt BWF Super Series Japan Open
Annonce:
Følg Badminton

Forgyldes i kinesisk eventyr: Så meget er Guld-Viktor værd

Viktor Axelsen har haft en forrygende sæson med turneringssejre i Indian Open, Japan Open og senest ved verdensmesterskaberne, der sender ham op som nummer et på verdensranglisten, men når danskeren fra 17. oktober og ugen ud spiller Denmark Open på hjemmebane i Odense, så er han kun seedet som nummer to.

- Seedningerne er jo lavet noget tid i forvejen, og Viktor er først nummer et på den rangliste, der kommer i morgen. Seedningerne er jo foretaget ud fra sidste torsdags liste, hvor en anden lå nummer et, siger badminton-forbundets pressemedarbejder Kristine Liv Lund-Pedersen til Ekstra Bladet.

I stedet er Son Wan Ho fra Sydkorea seedet som nummer et i Odense, mens Axelsen er favoritten i den modsatte ende af lodtrækningen, hvor han er trukket til at møde en kvalifikationsspiller i første kamp.

Annonce:

- Han har fået en interessant lodtrækning, hvor han, hvis han vinder de to første kampe, sandsynligvis skal møde indiske Srikanth i kvartfinalen, som han slog sikkert i Japan Open. Han er i modsatte halvdel af Chen Long, Lee Chong Wei og Son Wan Ho, og det er positivt, siger landstræner Jakob Høi til badminton-forbundets hjemmeside.

Seedning - herresingle - Denmark Open

1: Son Wan Ho, KOR 
2: Viktor Axelsen, DEN
3: Lin Dan, CHN
4: Shi Yuqi, CHN
5: Chou Tien Chen, TPE
6: Chen Long, CHN
7: Lee Chong Wei, MAS
8: Kidambi Shrikanth, IND

Du milde kineser: Røber hemmeligheden i Guld-Viktors succes

Sådan fejrede Viktor sin store triumf med vennerne

Og selvom der altså er små tre uger til turneringen, så er der stor interesse for at komme til at overvære Viktor Axelsen og de øvrige danskeres kampe. Fredag er der næsten udsolgt, og det forventes, at de røde lamper bliver tændt flere af dagene.

- Vi kan mærke, at billetsalget går rigtig godt på det her tidspunkt, og man skal ikke sidde og vente på hænderne, hvis man vil have en billet. Viktor har uden tvivl haft en god indflydelse på det, men sidste år blev der også solgt godt, hvor Viktor havde vundet OL-bronze, og der var sølv til damedoublen, siger Kristine Liv Lund-Pedersen.

Annonce:

Udover Viktor Axelsen kan det danske badminton-publikum glæde sig til blandt andre damedoublen med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl samt herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen. Hans-Kristian Vittinghus, Emil Holst og Anders Antonsen er de øvrige danskere i herresingle, hvor de to førstnævnte møder indere, mens sidstnævnte møder kval-spiller i første kamp - præcis som Viktor Axelsen.

Viktor Axelsen er kun seedet to i Denmark Open, selvom han er verdens bedste. Foto: AP
Viktor Axelsen er kun seedet to i Denmark Open, selvom han er verdens bedste. Foto: AP

Sådan fejrede Viktor sin store triumf med vennerne

Fjerbold-millionærer: Så godt tjener de danske badminton-stjerner

Den næste generation: De skal vinde guld til Danmark i fremtiden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: