Hårdt slag for Danmark: Tre verdensstjerner bliver væk fra VM

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er ude af Uber Cup, mens Thomas Cup bliver uden Carsten Mogensen

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen vandt i marts All England. Foto: All Over Press
Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen vandt i marts All England. Foto: All Over Press

Dansk badminton har mandag fået langt sværere ved at opnå suces ved de forestående verdensmesterskaber for hold, Thomas- og Uber Cup.

De forsvarende All England-mestre i damedouble, Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, samt den dobbelte All England-mester i herredouble Carsten Mogensen har meldt fra af private grunde.

Det skriver Badminton Danmark i en pressemeddelelse.

For Christinna Pedersen er der tale om sygdom i den nærmeste familie, mens Carsten Mogensen fortsat døjer med svimmelhed som konsekvens af sin aneurisme for to år siden.

Afbuddene ærgrer sportschef Jens Meibom.

- Vi er rigtig ærgerlige over, at vi desværre ikke kan bringe Christinna og Kamilla i spil på Uber Cup-holdet, og det er selvfølgelig også et tab for vores Thomas Cup-hold, at Carsten ikke kommer med.

- Men vi har også forståelse for, at der lige nu er andre ting i deres liv, som vægter højere end badminton, siger Jens Meibom i pressemeddelelsen..

De danske landshold får i stedet deltagelse af Joachim Fischers makker i mixeddouble, Alexandra Bøje, og den nyslåede europamester i herredouble Anders Skaarup.

I Thomas Cup stiller Danmark op som forsvarende mester efter den historiske triumf i 2016.

Peter Foldgast mistede sin bror i 2010. Foto: Lars Krabbe/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superliga-stjerne: Min bror forsvandt og blev fundet død

Michael Gravgaard fortæller om tiden som kræftpatient. Foto: Mikkel Berg Pedersen Sport og Spil Eks-landsholdsspiller kræftfri: Jeg blev bange for at dø

Kristina Ahnert elsker at bo ved vandet i Danmark. Hun kan slet ikke forestille sig at bo et andet sted. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Eksklusivt interview med Zornigers blogger-kæreste: Brøndbys fans er vanvittige

8 kommentarer
Vis kommentarer