Annonce:
Annonce:

Irriteret Viktor: Jeg bliver nødt til at sige fra

Badmintonstjernen langer nu ud efter Badminton Danmark, som han kalder ukonstruktive i forhandlingerne med spillerne

Annonce:
Følg Badminton

Den aktuelle konflikt i dansk badminton risikerer at koste dansk deltagelse ved de forestående europamesterskaber for hold, der foregår på dansk grund. Og på længere sigt kan den markante kløft mellem spillere og forbund have betydning for såvel VM- og OL-deltagelser.

Gennem de svære forhandlinger, der i skrivende stund er strandet godt og grundigt, har såvel spillere som forbund valgt at sige så lidt som muligt.

Så godt som alle udtalelser er kommet fra enten Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen, eller spillernes talsmand, Hans-Kristian Vittinghus.

Men nu melder Viktor Axelsen sig i koret.

Den tidligere verdensmester og etter på verdensranglisten er gået på Facebook, hvor han i skarpe vendinger kritiserer forbundet.

Annonce:

- Jeg har fra starten ikke villet blande for mig for meget i den offentlige debat, fordi jeg havde håbet på en hurtig løsning, men nu er vi nået et punkt, hvor jeg bliver nødt til at sige fra.

- Jeg synes, vi spillere bliver mødt med en rent ud sagt ukonstruktiv måde at forsøge at forhandle på fra Badminton Danmarks side. De giver os en deadline over hovedet (25. januar) og truer samtidig med, at vi ikke kan deltage i OL eller vende tilbage til træningen før juli - selvom vi vel at mærke skulle nå en aftale, skriver han.

Annonce:

Badminton Danmark har tidligere meldt ud, at man ikke ønsker at forhandle med Spillerforeningens direktør, Mads Øland. Det er udtryk for dobbeltmoral, mener Axelsen.

- Hvad er det for en måde at forhandle på? Bo Jensen og Badminton Danmark har - som I nok ved - ikke villet samarbejde med Mads Øland på grund af netop trusler (var deres argument), og derfor kan jeg ikke undgå at finde det dobbeltmoralsk at læse, hvad vi spillere nu bliver mødt med. Om Bo Jensen og BD kan lide Mads Øland eller ej, er fuldstændig ligegyldigt. Det er uhørt at BD vil bestemme hvem der repræsenterer spillerne, kommer det.

Viktor Axelsen skriver videre, at han er skuffet og ærgerlig på sportens vegne.

- Jeg træner, alt hvad jeg kan og forsøger at gøre mig klar til de kommende turneringer. I skal vide, at jeg støtter mine kolleger 100 procent, selvom Bo Jensen siger, jeg står udenfor. De ytringer, mine kolleger bliver mødt med i øjeblikket, er ikke i orden.

Viktor Axelsen står sammen med Mathias Boe i den specielle situation, at han ikke har overdraget sine såkaldte immaterielle rettigheder til Spillerforeningen - som resten af spillergruppen har.

- Han har for længe siden meddelt, at han står udenfor. Han har ikke skrevet under på noget, men han er heller ikke en del af det kollektiv, som kræver fortsatte kollektive forhandlinger med forbundet, er Bo Jensen citeret for at sige.

Dansk stjerne smider bombe i landsholds-strid: - Baglandet er med på afvisning

Skuffet over landsholdskollega: Det står for hendes egen regning

Dropper Mads Øland: Individuelle tilbud til danske landsholds-stjerner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: