Jan Ø. Jørgensen får sikker start

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen havde ikke de store problemer med at komme gennem første runde i Indien

Jan Ø. Jørgensen er videre i Indien (Foto: Jens Dresling)
Jan Ø. Jørgensen er videre i Indien (Foto: Jens Dresling)

Der er forventninger om et godt dansk resultat i herresingle ved badmintonturneringen Yonex Sunrise India Open. Tre danskere er seedet i top seks, og topseedede Jan Ø. Jørgensen skuffede ikke i sin første kamp onsdag morgen dansk tid.

Med undtagelse af starten på første sæt førte danskeren gennem hele kampen mod japanske Sho Sasaki, og trods en skidt periode midt i første sæt, hvor japaneren tog syv point i træk, var der rigeligt med forspring at give af.

Slutcifrene lød på 21-18 og 21-13.

Se også: God dansk badminton-start i Indien

Jan Ø. Jørgensen er i god form for tiden. For blot et par uger nåede han finalen ved All England, hvor han i tre sæt måtte se sig slået af den stærke kineser Chen Long.

Jørgensen vandt første sæt og så ud til at kunne blive den første danske herresingle siden Peter Gade i 1999 til at løfte All England-trofæet, men gassen gik af ballonen i andet og tredje sæt.

Ved India Open er Danmark også repræsenteret i herresingle af Hans-Kristian Vittinghus, Viktor Axelsen og Joachim Persson, hvoraf de to førstnævnte er seedet som henholdsvis nummer fem og seks.

Se også: Suspenderet stjerne håber på OL i 2016

Alle tre spiller senere onsdag deres første kamp i turneringen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere